Velu trotse sponsor van de Solar Decathlon Challenge! [Dutch article]

June 14, 2017 240 keer bekeken 0 comments

Studenten van Hogeschool Utrecht (HU) hebben de finale bereikt van de Solar Decathlon Challenge. In 2017 gaan ze naar de VS om in het kader van deze wedstrijd een duurzaam huis te bouwen. De HU doet als enige hogeschool mee aan de finale.

Concept
Selficient is een uniek bouwconcept ontwikkeld door studenten van Hogeschool Utrecht. Niet alleen is het een zelfvoorzienend huis, maar is het ook modulair en volledig gebaseerd op het concept circulaire economie. Door deze drie aspecten te combineren, wordt Selficient het duurzame droomhuis voor iedereen! 

‘’Onze missie is de nieuwe bouwstandaard te maken door een huis te bouwen dat zowel zelfvoorzienend, modulair, betaalbaar, gemaakt uit circulaire materialen èn visueel aantrekkelijk is.’’

Ventilatie
Velu Klimaattechnische Groothandel sponsort Selficient middels klimaattechnisch advies en de levering van diverse luchttechnische componenten. Wij zijn er trots op onderdeel te zijn van deze prestigieuze competitie en geloven in het concept van Selficient! 

Houd onze website in de gaten voor meer nieuws betreffende de Solar Decathlon Challenge, u kunt natuurlijk ook het meest actuele nieuws volgen via Facebook of LinkedIn!

Lees hier het laatste nieuws van Velu 

0  Comments

__________________________________
© 2017 Selficient. All Rights Reserved.